بیماری پروانه ای با Can Be Fun For Anyone
بیماری پروانه ای با Can Be Fun For Anyone
Blog Article
هم چنین می تواند با عدم مصرف مایعات به اندازه کافی و یا غذاهای با فیبر بالا مانند میوه ها و سبزیجات ایجاد شود.
تند تند ناخن های خود را مرتب کنید. استفاده از دستکش در هنگام خواب برای کمک به جلوگیری از خراش و عفونت می تواند مفید باشد.
سعی کنید لایه های فوم را در پوشش لباس درمناطق آرنج، زانو و دیگر نقاط فشار بدوزید. در صورت امکان از کفش های ویژه نرم استفاده کنید.
سندرم کیندلر: نوع نادری از بیماری پروانهای است و باعث درگیری تمامی لایه های پوستی و شکنندگی بسیارشدید پوست میشود.
بیماری پروانهای ساده شایعترین نوع بیماری است که در آن لایهی بیرونی پوست درگیر میشود.
از متداولترین عوارض بیماری پروانهای میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
این امکان وجود دارد که به عمل جراحی نیاز باشد. انتخابهایی که اغلب برای این وضعیت میتواند باشد، شامل موارد زیر میباشند:
هر گونه علائم ابتلا به عفونت مانند تورم قرمز، گرم و دردناک پوستی
هر فردی در هر شغلی که دارد، باید به بهترین شکل فعالیت کند و از سهلانگاری بپرهیزد. کوچکترین سهلانگاری یا کار اشتباهی میتواند به راحتی سرنوشت چندین نفر را تغییر دهد. مثلا یک حسابدار اگر مسائل مالی شرکت را به خوبی بررسی و اداره نکند، افراد سودجو میتوانند بهآسانی دزدی کرده و شرکت را دچار ورشکستگی کنند.
با این حال، بسیاری از افراد مبتلا ترجیح میدهند از هیچ پانسمانی استفاده نکنند. باید مراقب بود تاول پوستی به info دلیل فشار لبههای پانسمان ایجاد نشود.
پوست تاول دارد در برابر عفونت باکتریایی آسیب پذیر است.
از شناسایی بالینی نوع بیماری پروانهای طبق تظاهرات در دوره نوزادی باید پیشگیری نمود، چرا که در این گروه سنی این امکان وجود دارد که همه انواع بیماری پروانهای مشابه هم باشند. برای تشخیص این بیماری باید نمونه برداری از پوست را تهیه نموده و به آزمایشگاه مناسب بفرستید تا شناسایی را با میکروسکوپ الکترونی عبوری و یا نقشهبرداری آنتی بادی و ایمونوفلورسانس تایید نماید.
چنانچه نوزاد شیرخواری که هنوز غذای جامد نمیخورد، دچار یبوست شد، دادن آب بیشتر بین نوبتهای شیردهی اولین روش درمان یبوست است. اگر نوزاد از شیر خشک تغذیه میکند، شیر را باید طبق دستور نوشته شده روی قوطی به نوزاد داد و آن را رقیق نکرد.
آزمایش ژنتیک: تستهای ژنتیکی گاهی برای تأیید تشخیص استفاده میشود، زیرا اکثر اشکال بیماری پروانهای به صورت ارثی منتقل میشوند و نمونهی خون فرد گرفته شده و جهت تحلیل و بررسی به آزمایشگاه فرستاده میشود.